Δωρεά των «Εκπαιδευτηρίων Μπουγά» στην ACTION AID

Στα πλαίσια αξιών, όπως αυτή του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, που αποτελούν θεμέλια του Σχολείου μας, αλλά και σε μια προσπάθεια των Εκπαιδευτηρίων μας για κοινωνική προσφορά, αποφασίσαμε φέτος να προσφέρουμε τα έσοδα από δύο μεγάλες διοργανώσεις του Κ.Δ.Α.Π. και της Ακαδημίας σε δομές της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Action Aid», οι οποίες φροντίζουν για τα δικαιώματα των παιδιών σε μακρινές και φτωχές κοινότητες της Αφρικής.

Διαβάστε περισσότερα

Κοπή πίτας του ΚΔΑΠ «Οι μικροί εξερευνητές»

Την καθιερωμένη κοπή της πίτας πραγματοποίησε το ΚΔΑΠ "Οι Μικροί Εξερευνητές". Τρεις βασιλόπιτες, τρία φλουριά και αμέτρητες ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής μας!!

Διαβάστε περισσότερα

Σχολικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα «Ακοβίτικα»

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Οι Μικροί Εξερευνητές» των Εκπαιδευτήριων Μπουγά και το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» διοργάνωσαν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου , το 2ο Σχολικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα «Ακοβίτικα», υπό την αιγίδα της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Δ.Α.Π. «Οι μικροί εξερευνητές» , Μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ

Έχετε παιδιά που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο; Έχετε παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό σχολείο και θέλετε μα αξιοποιήσουν δημιουργικά και ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους; Ελάτε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

Διαβάστε περισσότερα

«Όλα τα παιδία μια αγκαλία» στα Εκπαιδευτήρια Μπουγα

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων του Παιδιού (20 Νοεμβρίου) πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στο σχολείο μας, από τον Παιδικό Σταθμό, το Νηπιαγωγείο και το Νηπιαγωγείο του ΚΔΑΠ.

Διαβάστε περισσότερα
Showing 1 to 10 of 16 results